Od samog početka videla se velika borba oba tima. Igralo se većim delom u egalu, međutim domaći su na kraju prvih deset minuta imali prednost 21:17. Čačani su pogotcima za tri poena stvarali velike probleme domaćoj ekipi, pogotivši čak 9 puta sa distance u prvom poluvremenu. Na poluvremenu gosti su imali prednost 38:41.

Ista slika kao i u prethodnoj četvrtini, igralo se koš za koš, uz veoma agresivne i kvalitetne odbrane oba tima. Nakon nekoliko dobrih napada ekipa Borca je došla do devet poena prednosti,što beše najveća razlika u korist Čačana. Tamiš se brzo oporavio i vratio se u egal. Nakon trideset minuta igre Tamiš – Borac 55:60.

Očigledna glad za pobedom domaćina je došla do izražaja u poslednjoj četvrtini kada su zahvaljujući raspoloženom kapitenu Radoviću i Aleksi Čabrilu povratili prednost nakon dužeg vremena.

Prednost su održavali i zahvaljujući solidnoj realizaciji sa linije slobodnih bacanja postali su tek druga ekipa koja je ove sezone pobedila Borac u KLS.

Tamiš: Nikolić 10, Čabrilo 18, Radović 13, Vasić 3, Pavićević 2, Fener 4, Vukojičić, Prlja 14, Janković 7, Lučić, Rouds 13, Labudović.

Borac: Alikadić 2, Popović 2, Đoković 11, Gavrilović 15, Majstorović 7, Kočović 6, Nerandžić 6, Karapandžić 6, Džons 4, Todorović 9, Čarapić 11.