Utakmicu su igrali u oslabljenom sastavu, jer se drugi centar, Bojan Stanojević, povredio par sati pred polazak u Čačak. Iako oslabljeni, Pančevci su pružali dobar otpor favorizovanom Borcu.

Prvu četvrtinu je obeležio Marko Stojadinović, krilni centar Borca, ubacivši čak četiri trojke. Borac u prvoj četvrtini nije imao niti jedan pogođen šut za dva poena, već su dali sedam bacanja i šest trojki. Tamiš se dobro držao protiv protivnika koji je, žargonski rečeno, „namestio ruku“. Četvrtina je završena rezultatom 25:20 za domaće.

U drugoj četvrtini viđen je jako mali broj poena, obe ekipe su postigle svega po 14 poena. Na poluvremenu domaći su vodili 39:34.

Treća četvrtina je takođe donela mnogo malo poena, poen manje nego prethodna. Tamiš je u ovoj četvrtini rezultatski poveo, zahvaljujući pogotku za tri poena Stefana Savića (43:45), ali je domaćima u poslednjim sekundama četvrtine prednost vratio Pešaković (51:49).

U poslednjoj četvrtini igrači Borca su dobrom odbranom dolazili do ukradenih lopti i posle su to uspešno pretvarali u poene na drugoj strani terena. Tamiš je imao čak tri izgubljene lopte u četiri napada i Borac je otišao na četrnaest poena prednosti. Na kraju Borac – Tamiš 72:62.

Igrač utakmice bio je Marko Stojadinović postigavši 21 poen bez promašaja za tri poena (6/6). Kod gostiju najbolji je bio Smiljanić sa 11 poena i 10 skokova.