Izabranici Dejana Milojevića dva puta su ispuštali dvocifrenu prednost, ali ih to na kraju nije koštalo trijumfa. Pančevci su bolje počeli meč, u uvodnoj deonici su stekli prednost koju su čuvali do 15. minuta, kada su domaći košarkaši nanizali 11 poena i poveli 47:36. Mladi tim Mege je tad prvi put dozvolio gostima iz Pančeva da se rezultatski vrate u meč i u završnih deset minuta uđu sa samo dva poena zaostatka (59:57).

Kada je Aleksandar Lazić na otvaranju poslednje deonice sa pet poena kreirao seriju 9:0, kojom je Mega došli do 69:57 u 32. minutu, činilo se da je otpor Pančevaca konačno slomljen. Ipak, košarkaši Tamiša nisu želeli da se predaju. Serijom 14:3 pred poslednja dva minuta ponovo su prišli na dva poena zaostatka, da bi Lazić sa četiri poena i Mišković trojkom omogućili srpskom domaćinu miran finiš.

Bojan Jovičić trener Tamiša nakon meča rekao je:

Čestitam ekipi Mega Bemaxa na pobedi i ne samo na trijumfu u ovoj utakmici već na svemu što trener Dejan Milojević i njegov stručmi štab radi poslednjih godina, a tu pre svega milsim na veliku produkciju igrača. Želim im sreću u nastavku takmičenja. Osnovni problem za nas u ovoj utakmici predstavljao je atleticizam ove dve ekipe, to se posebno videlo kad smo branili njihove napade, jer nismo uspevali da zaustavimo njihov ofanzivni skok. Takođe, imali smo i neke neiznuđene izgubljene lopte prilikom dodavanja, a otežavajuća okolnost za nas bila je i jako dobra partija Lazića. Nije da nas je igrom iznenadio, ali ovakav ofanzivni učinak nije imao u dosadašnjem delu sezone. Kada je bilo najvažnije on je pogađao. Mi smo uspeli da sa 14 poena zaostatka priđemo na svega dva poena minusa, imali smo i napad, ali nismo uspeli da postignemo koš. Međutim, ne mogu da budem nezadovoljan, jer da smo imali ovakvih 10 utakmica tokom sezone, sa ovakvim intezitetom i čvrstinom znali bismo kako da odgovorimo. Ali, ovo je ipak bio stres za moje igrače i to je osnovna razlika između KLS i ABA lige. U svakom slučaju čestitam mojim igračima na pruženoj igri.