To ih stavlja na treće mesto u grupi sa polovičnim učinkom od tri pobede i tri poraza. Tamiš se nalazi na poziciji niže sa dve pobede i četiri poraza.

Na početku utakmice se igralo brzim ritmom i ni jedna ekipa nije pravila osetniju razliku. Poeni su uglavnom postizani iz kontra napada nakon ukradenih lopti. Tamiš je na kraju prve četvrtine vodio 20:19.

U većem delu druge četvrtine se igralo koš za koš, međutim Mega je na oko četiri minuta do kraja perioda napravila prvu osetniju razliku na ovom meču u iznosu od 7 poena (28:35). Na veliki odmor se otišlo pri rezultatu 31:39.

Mega je pitanje pobednika rešila u trećoj četvrtini u kojoj su, zahvaljujući neverovatnoj timskoj odbarni i realizaciji u kontra napadu, imali 17 poena prednosti. Zanimljiv podatak je da su u 2. i 3. periodu Pančevci postigli samo 21 poen!

U poslednjoj četvrtini domaćini su igrali mnogo bolje u odnosu na 3. četvrtinu što se videlo i na semaforu jer su, u jednom momentu, smanjili deficit na samo 7 poena, ali nedostatak energije i koncentracije i generalno bolja igra gostiju su presudili krajnji ishod ovog meča. Na kraju Tamiš – Mega Bemaks, 62-73.