Gosti su odlično otvorili meč i zahvaljujući uvodnoj seriji 2:10 su imali kontrolu gotovo čitav meč. Na kraju prve deonice beše 13:22 za Radnički.

Izabranici Bojana Jovičića su se trgli u drugoj četvrtini i do kraja prvog poluvremena su uspeli da prednost smanje na dostižnih pet poena zaostatka (34:39).

U drugom poluveremnu se igralo u serijama. Tamiš je u nekoliko navrata prilazio na dva poena razlike ali bi se iskusni gosti uvek stabilizovali i vratili prednost. Kragujevčani su u poslednjoj deonici imali i 14 poena prednosti, međutim domaća ekipa pravi seriju 13:0 i u potpunosti se vraća u meč. Sjajni Katić iz izolacije podiže prednost svoje ekipe na tri poena razlike, ali u sledećem napadu mladi šuter Tamiša, Dimitrije Đorđević, ubacuje trojku za izjednačenje. Katić je u narednom napadu iznudio dva bacanja i pogodio jedno. Na dvadeset sekundi do kraja meča, Bojan Jovičić poziva odličnu akciju nakon koje je sam na ziceru ostao Baqradze i tim poenima doneo domaćima pola koša prednosti – 76:75.

Trener Vukotić je odlučio da za poslednji napad vrati Nedeljkovića, koji nije igrao od uvodnih minuta prve četvrtine zbog problema sa ličnim greškama. Ipak, to nije sprečilo sjajnog šutera da ubaci ključnu trojku i njom kruniše dobru igru svoje ekipe. Tamiš je svoj poslednji napad odigrao preko Smiljanića, koji nije uspeo da realizuje težak šut pun kontakta. Poslednje poene na utakmici je zabeležio Stefan Mitrović sa linije slobodnih bacanja za konačnih 76:80.