Od starta utakmice Tamiš je igrao agresivno u odbrani i kontrolisao skok. U napadu Tamiš je stvarao prednost na niskom postu preko Pavićevića i Prlje. Dobar u napadu bio je DJ Fenner koji je postigao 8 poena u prvoj četvrtini.

Vojvodina je tokom celog prvog poluvremena imala problema sa šutem spolja. U Tamišu u drugoj četvrtini solidni su bili Janković i Fenner.

U drugom poluvremenu, gosti su došli do napadačkog ritma preko tandema Šrajer – Simović, ali pre svega zahvaljujući povredi Prlje, koji je dobio nezgodan udarac u glavu. Tamiš je u trećoj četvrtini promašio veliki broj slobodnih bacanja, što je domaćina držalo u igri.

U poslednjoj deonici, trener Jovičić je u igru ubacio Labudovića koji je ekspresno ubacio 6 poena. Prvi plejmejker Tamiša, Miloš Nikolić, odigrao je sjajnu poslednju deonicu u kojoj je ubacio 12 poena. Pratili su ga Čabrilo i Vasić, koji su šutevima van linije 6.75 m zadali poslednji udarac Novosađanima i doneli prvu pobedu Tamiša na gostovanju u ovoj sezoni. Na kraju, Vojvodina – Tamiš 71:79.

Najbolji u redovima Tamiša bili su Nikolić i Čabrilo sa po 17 poena. Pratio ih je Fenner sa 14 poena. Sjajnu rolu imali su i mladi Janković sa 10 poena i Vasić sa 9 poena.

U narednom kolu, Tamiš će već u petak od 18 sati dočekati Zlatibor iz Čajetine.