Pančevci su u duel sa Slogom ušli sa više igrača na raspolaganju nego u prethodnim utakmicama. Trener Jovičić mogao je da računa na Terzića, Pavićevića, Kovačevića i Sanadzea, koji u nekim od prethodnih duela nisu mogli da pomognu svom timu.

Radović i njegovi saigrači su u prvom delu igre dominirali. Pančevci su 16 poena postigli iz kontranapada. Domaći su delovali pomalo bez dovoljno energije i nisu mogli da pronađu šuterski ritam. Na poluvremenu je rezultat bio 28:41.

U drugom delu utakmice, domaći su zaigrali agresivnije. Kostić je pravio probleme odbrani Tamiša. Tamiš je treći period izgubio rezultatom 18:30.

U četvrtoj četvrtini viđena je prava drama. Tamiš je sve vreme imao prednost. Sloga je uspela da preokrene i stigne do maksimalnih +3 preko Matovića. U narednom napadu fauliran je Kovačević koji je bio oba puta precizan sa linije slobodnih bacanja (75:74). Sloga, potom, nije uspela da realizuje napad i nakon izgubljene lopte Kraljevčana, Bojan Jovičić je zatražio tajm-aut. U napadu odluke, Šinik je preuzeo odgovornost i realizovao prodor za 75:76. Sloga je imala poslednji napad, koji Matović nije uspeo da realizuje i na kraju je rezultat ostao 75:76 za Pančevce.

Najefikasniji u redovima Tamiša, bio je kapiten Radović sa 14 poena. Pratili su ga Đorđević sa 11 poena i Smiljanić sa 10 poena i 9 skokova.