Na početku utakmice Tamiš je poene pronalazio sa linije slobodnih bacanja dok je Mladost poentirala posle ofanzivnih skokova. Tamiš je imao osetniju prednost pri rezultatu 8:16 ali se domaća ekipa oporavila i zaustavila nalet gostiju. Posle prvih deset minuta Tamiš je vodio 20:25.

Domaćini su u drugoj deonici pojačali intenzitet u odbrani, te su sa dve brze trojke u tranziciji preuzeli vođstvo. Od tad je viđena rezultatska klackalica kao i najveće vođstvo Mladosti na ovom meču(29:24). Tamiš se brzo opravio i poenima Đorđevića vratio prednost (30:31). Đorđević je do kraja četvrtine jedini postizao poene za goste a na veliki odmor se otišlo pri rezultatu 33:36.

Pančevci su u drugo poluvreme ušli mnogo motivisanije i agresivnije. Naime, u ovoj četvrtini su imali neverovatnih +15 (35:40)! Mladost je malo po malo smanjivala prednost i na kraju trećeg perioda spustili su se na pristojnijih -7 (52:59).

U poslednjoj deonici Tamiš je imao potpunu kontrolu. Uspeli su da se oporave od svake serije Mladosti, kojoj su ovom pobedom vratili za iznenađenje u Pančevu. Ivan Smiljanić je bio najefikasniji igrač u oba tima sa 23 poena.