Uz dve pobede imaju takođe par poraza, dok Beograđani imaju četiri poraza u isto toliko odigranig mečeva.

Kao i u prethodnom kolu, OKK je pretrpeo poraz u produžetku. Sjajno su otvorili utakmicu, iz agresivne odbrane napravili su seriju 10:0 i naterali su Jovičića da zatraži prvi tajmaut. Tamiš je uspeo da uspori igru gostiju i povrati se rezultatski. OKK je imao prednost na kraju prve četvrtine 10:16.

Unutrašnja igra Tamiša je bila odlična. Prlja i Čabrilo su kreirali poene i za sebe i za druge, pogotovo u drugoj četvrtini, kasnije i u produžetku. U toku drugog kvartala Tamiš je istopio prednost Beograđana i u par navrata imao nerešen rezultat. Na poluvremenu OKK je imao minimalnu prednost 33:34.

U trećoj četvrtini preokret je pokrenuo Jarrid Rhodes koji je sa dve vezane trojke doneo prednost svom timu i podigao atmosferu na tribinama. U ovom periodu igre postigao je devet od svojih četrnaest poena. Imali su domaći i sedam poena prednosti (51:44), međutim Beograđani su to istopili, te je nakon trideset minuta igre na semaforu bio nerešen rezultat (53:53).

Gosti su na pet minuta do kraja regularnog dela meča imali i devet poena prednosti, ali ispostaviće se da to nije bilo dovoljno da se pobede motivisani Pančevci. Bekovski tandem Tamiša, Nikolić i Vasić, vodili su povratak svog tima. Nikolić je nakon asistencije za tri poena Vasića imao odličan prodor i sjajno poentirao ispod obruča. Na 40 sekundi do kraja Vasić je povukao kontra napad i izjednačio rezultat. Trener gostiju je nacrtao odličnu akciju za Popovića, ali igrači nisu uspeli da je sprovedu u delo. Tamišu je ostao šut za pobedu, koji je Lučić promašio.

U dodatnih pet minuta Tamiš je sveo OKK na svega četiri postignuta poena. Prlja i Nikolić su bili više nego što je OKK mogao da podnese. Na kraju Tamiš-OKK Beograd 78:72.