U praznoj hali “Strelište”, izabranici Bojana Jovičića, dobro su otvorili utakmicu. Vodeći igrači Tamiša, pre svih Čabrilo, Nikolić i Prlja bili su na svom nivou. Gosti tokom celog prvog poluvremena nisu uspeli da nađu šuterski ritam, ali su zahvaljujući Miloševiću i Dimiću uspeli da se vrate u igru do poluvremena (46:44). U trećoj deonici, DJ Fenner je pojačao igru u napadu, a pratio ga je i Rhodes. Gosti su preko Ćirkovića postizali poene. Poslednju četvrtinu, Dimić je otvorio sjajnim zakucavanjem i trojkom. Posle reakcije trenera Jovičića, Prlja i Čabrilo su preuzeli su stvari u svoje i držali prednost Tamiša do samog kraja.

Tamiš je ovom pobedom ostvario cilj, iako je u jednom trenutku nanizao 9 poraza, ali je od dolaska DJ Fennera Tamiš dobio neophodan potencijal u napadu. Na kraju, Pančevci imaju skor 10-16 i zauzeli su 11. mesto u KLS.

U ostalim mečevima, Dunav je posle produžetka pobedio Novi Pazar 93:100, dok je OKK Beograd poražen na Zlatiboru 79:73. Pored Vojvodine, koja je ligu završila sa 5 pobeda, u niži rang će ići OKK Beograd (osim ako Borac uđe u ABA 1, a Mega Bemax ostane u ABA 1), jer su slabiji u međusobnom duelu od Vršca koji ima takođe 9 pobeda.

Tamiš: Nikolić 14 (6 as.), Čabrilo 17 (7 sk.), Radović 4, Vasić, Pavićević, Fenner 13 (7 sk, 4 as), Vukojičić, Prlja 16 (7 sk, 4 as), Janković 2, Lučić, Rhodes 13, Labudović 6.