Od prvog minuta se videlo da se ekipe bore za Superligu viđena je prava borba na oba kraja parketa. Rezultatska klackalica je viđena bukvalno celu prvu četvrtinu, timovi su se stalno smenjivali u vođstvu, a prvu osetniju razliku je imao Tamiš, +4 na kraju prvih 10 minuta (25-21).

Mnogo bolje su domaći otvorili drugi period, ali su tek posle 5 minuta uspeli da se odlepe na +8 (37-29). Prednost je nastavila da raste sve dok nije došla do maksimalnih +15 (48-33). Tu se Dunav konačno trgao, zaigrao mnogo bolje i do kraja prvog poluvremena spustio razliku na pristojnijih -8 (52-44).

Po završetku velikog odmora, ekipa iz Starih Banovaca je spustila razliku na -6, ali dalje od toga nije mogla pošto je Tamiš do sredine perioda ponovo otišao na dvocifrenu prednost (62-51). Nikako gosti nisu uspeli da se vrate, a razlika je otišla na +23 kako se i završio treći period (79-57).

Nastavila je ekipa iz Pančeva da dominira i u poslednjem periodu pa je razlika na 5 minuta do kraja iznosila +26 (86-60). Posle toga je bilo jasno da Dunav neće uspeti da upiše trijumf koji bi ih ostavio u trci za Superligu.