Utakmicu su oba sastava počela nervozno, što je i očekivano budući da su oba tima izuzetno mlada i neiskusna. Smiljanić je sa dve vezane trojke napravio osetniju razliku za Pančevce (12:4), te su gosti morali da traže minut odmora. Alasi su dobro odreagovali na seriju domaćih, te su sa linije penala polako topili prednost. Gosti su u prvom poluvremenu šutnuli čak 30 slobodnih bacanja, a 46 za celu utakmicu.

U drugoj i trećoj četvrtini viđena je ravnopravna borba, Tamiš je sve vreme imao rezultatsku prednost, međutim uporni gosti su im sve vreme bili za petama.

Na sredini poslednjeg perioda su čak i na momenat preokrenuli rezultat i poveli sa 66:68. Sanadze je odmah u sledećem napadu vratio vođstvo domaćoj ekipi. Tim pogotkom su Pančevci pokrenuli seriju 17:1, u kojoj je poenterski najviše učestvovao Lugić sa 8 vezanih poena. Tamiš je potom mirno priveo utakmicu kraju i zabeležio bitnu pobedu na početku takmičenja.

Najviše su se istakli Lugić (22 poena, 16 skokova), Smiljanić(18 poena, 8 skokova) i Sanadze (18 poena, 4 asistencije). Kod gostiju raspoloženi su bili Grković sa 15, odnosno Miljković sa 13 poena.