Pančevcima je ovo četrnaesti trijumf u sezoni, uz koje imaju isto toliko poraza. Sa druge strane Radnički je pretrpeo osamnaesti poraz uz jedanaest pobeda.

Obe ekipe su u meč ušle izuzetno napadački raspoložene, postigavši veliki broj poena u prvom kvartalu (30:31 za goste), uz velike poteškoće da ispune zacrtane defanzivne zadatke. Fenomenalni Stevanović je celo poluvreme bio nerešiv problem za domaćina, ubacivši 26 poena. Katić ga je pratio sa 15. Sa druge strane igru domaćih je diktirao odlični Džordan, koji je razigrao celu ekipu, pogotovo Smiljanića i Krstanovića. Na poluvremenu je rezultat bio izjednačen 54:54.

Tamiš je u defanzivi odigrao dva totalno drugačija poluvremena. Uspeli su da zaustave goste i da ih svedu na samo 33 postignuta poena u drugom poluvremenu, što im je na kraju donelo pobedu. Uspostavili su kontrolu nad rezultatom i kvalitetno su priveli meč kraju. U napadu su imali izbalansiran učinak sa četiri igrača sa 17+ poena (Pavićević 19, Džordan 18 uz 10 asistencija, Smiljanić i Krstanović po 17).

Goste je na listi strelaca predvodio Stevanović sa 32, a pratio ga je Katić sa 20 postignutih poena i 6 asistencija.