Uvodne poene za Tamiš postigao je Ivan Smiljanić i to van linije 6.75. Nakon toga, viđena je rezultatska klackalica sve dok u igru nije ušao Stefan Mitrović. Naime, Mitrović je u prvoj četvrtini postigao deset poena i to bez promašaja iz igre! Tamiš je na kraju prve četvrtine imao devet poena prednosti (18:27). Mitrović je u istom ritmu započeo i drugu četvrtinu pogodivši dvojku, a potom i trojku. Polovinom treće deonice Pančevci su imali neverovatnih +20 (27:47). Domaća ekipa se malo oporavila te je na kraju prvih 20 minuta igre na semaforu stojao rezultat 39:52.

Zlatibor je u trećoj četvrtini disao za vratom gostima, spustivši se na samo 6 poena zaostatka, međutim izabranike Bojana Jovičića je služio šut i trojkama su održavali razliku. Zlatibor je ipak dobio ovu četvrtinu i pred poslednji period Tamiš je imao deset poena prednosti (65:75).

Jedan od najboljih poentera Super lige, Ivan Smiljanić, je na ovom meču pokazao zašto ima takvu reputaciju. Na ulasku u poslednju četvrtinu on je imao 15 poena, potom je vezao 9 poena u 4. četvrtini i svoju ekipu vratio na 19 poena prednosti. Tamiš je za 3 minuta igre napravio seriju 12:0, a domaća ekipa je prve poene u poslednjem periodu zabeležila posle 4 minuta igre. Zlatibor se vratio na devet razlike, ali nisu imali snage za bilo kakav ozbiljniji povratak.