Važan susret za obe ekipe koje se nalaze u opasnoj zoni i kojima je svaki bod značajan za opstanak u klubu najboljih. Ceo susret se u najkraćem opisu može svesti na devetnaest pogođenih šuteva za tri poena od selekcije Tamiš, što se mora priznati da nije malo i da gostujuća ekipa nije našla način da se odbrani od toga.

Izabranici Bojana Jovičića su od samog starta imali dve prepreke od kojih je ne samo pobeda bila važna nego i zaostatak u koš razlici iz prvog susreta u kojem su slavili banovčani sa osam poena razlike. Rezultatska ravnoteža je u prve dve četvrtine bila prilično izbalansirana i na odmor se otišlo pri rezultatu 50:44.

Početak treæe četvrtine je obeležila rafalna paljba sa pet vezanih trojki koje su protivnika totalno izbacile iz ritma i gard je pao. U tećoj četvrtini rezultatski Tamiš je duplirao broj pogođenih šuteva i ostvario najveću razliku od 22 poena.

Četvrta četvrtina je je bila u znaku koš za koš i rezultat na kraju je 15 poena razlike koje je važan u međusobnim susretima. Kod domaćina su se istakli Derrick Steven Fenner JR sa 21 poenom, Jarrid Cole Rhodes sa 17, Miloš Nikolić, Predrag Prlja, Lazar Vasić sa po 13, kapiten Saša Radović 12 i Aleksa Čabrilo 9.

Kod gostiju kapiten Luka Mitrović 25 kao najefikasniji igrač na utakmici, Nikola Kovačević 19, Bratislav Jeković 9, Vuk Malidžan 7, Andrija Drašković i Andrija Nešović sa po 5, Aleksandar Beloica i Srđan Ivić po 4 poena, Dušan Juzbašić 2.

U sledećem 21 kolu KLS ekipa Tamiša putuje u Novi Sad Vojvodini, a Dunav gostuje u Čajetini Zlatiboru.