Izabranici Bojana Jovičića su posle problematične prve četvrtine uspeli da savladaju Radnički iz Kragujevca. Početak utakmice obležio je Nikola Sočanac sa par atraktivnih poteza, a za igru naših momaka u prvom periodu osnovni problem je predstavljao šut za tri poena, koji je suparnički tim kaznio dobrom igrom u tranziciji.

U drugoj četvrtini odbrana Tamiša predvođena agresivnim Raičevićem se konsolidovala, proradio je šut sa distance, a u tom segmentu igre najsigurniji je bio kapiten Mladen Vitković. Rezultat na poluvremenu bio je 40 prema 40.

U trećoj četvrtini šuterski raspoložen bio je Stefan Mitrović. Odbranu je predvodio iskusni centar Dušan Knežević. Naši košarkaši su opušteno ušli u poslednju četvrtinu i dozvolili su protivniku da se rezultatski približi. Međutim, naš centar je imao par preciznih dodavanja za lake poene, ali glavnu ulogu u poslednjem periodu imao je Ivan Smiljanić, povratnik u naš klub, koji je bio siguran sa linije penala. Najefikasniji je bio Mitrović sa 14 postignutih poena. 13 je dodao Sočanac, a Knežević i Smiljanić su postigli po 12.

U narednom, drugom kolu košarkaši Tamiša gostuju ekipi Dinamika.