Krajem 2000. Uprave KK Tamiš ( naslednik KK Agropana) i KK Centar objedinjuju rad svih selekcija što je uzrokovalo velikim uspesima muške selekcije KK Tamiš koja je u narednih deset godina prošla sve lige od Južnobanatske, II Srpske lige, I Srpske lige, I B savezne lige i I Savezne lige ( kao i igranjem Superlige jedne sezone 2009/2010.)

KK Dinamo je 2006. godine obeležio 60 godina svog postojanja svečanom sednicom u Domu kulture Pančevo uz prigodnu izložbu fotografija, prijem kod Gradonačelnika i utakmicom veteran kluba.

Te godine KK Dinamo se priključio zajedničkom radu sa KK Tamiš, KK Centar i od tada do današnjeg dana njegove seniorske i mlađe selekcije rade pod zajedničkim nadzorom stručnog saveta a sve ostale sportske uslove obezbeđuju i dele svi klubovi.

Ovakav način rada je obezbedio u vremenu finansijskih problema u sportu da klub opstane i da se razvija pre svega kroz rad sa mlađim kategorijama. Tako su juniorske selekcije KK Dinamo 2010. osvojile drugo mesto u Vojvodini a 2013. treće mesto u Vojvodini.

KK Tmiš Centar 2004. godina
KK Dinamo 2010. godina